Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Associació Q-ars Teatre

una porta a la creació escènica

Si em vaga encar de viure...

Josep Pla ens parla de Josep Carner:

Aquest vídeo encara s'està processant
Fragment de l'espectacle "Josep Carner, príncep dels poetes", de la mà de Q-ars Teatre. Amb Anna Güell.
Ja som a setembre, sempre sinònim de nous inicis i noves aventures. Hem passat uns mesos estranys i solitaris, plens de por i incertesa, però també curulls d’aprenentatges i reflexions amb què volem apropar-nos a vosaltres per compartir, intercanviar i crear vincles. Així doncs, Q-ars Teatre comencem aquest nou cicle a l’Aixeta –ben carregades d’idees, pensaments, inquietuds i moltes ganes– per fer-vos-en partícips i oferir-vos la possibilitat de ser-nos mecenes d’aquest art-carícia-combat.
En paraules de l’autor i protagonista d’aquest nostre primer post:  
Tot el que en art sigui pacífic, tòpic, és sense vàlua, i només és valor i llevat immortal una nova batalla encarnissada del geni i la inspiració, els quals no viuen sinó entredevorant-se les entranyes, com el mite romàntic de Prometeu.”

Us deixem amb la nostra primera publicació: un fragment en vídeo de l’espectacle Josep Carner, príncep dels poetes.
En motiu del 50è aniversari de la seva mort, volem retre homenatge a l’autor, a la seva persona, a la seva poesia i a les seves idees amb la intenció d’apassionar-vos per Carner tant com ho estem nosaltres.

Un petit tast literari –i en obert– del que podreu anar descobrint en aquesta pàgina un cop hagueu clicat al botonet de SUBSCRIU-TE!
Benvingudes!