Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Associació Q-ars Teatre

una porta a la creació escènica

Bio

Q-ars Teatre tenim l’objectiu de crear, donar suport i fer difusió d'espectacles teatrals de petit i mitjà format, i també altres activitats de creació, com ara lectures, conferències, xerrades, col·loquis, presentacions i més esdeveniments similars. Sempre a partir de textos literaris o dramatúrgies contemporànies, amb una especial atenció al pensament i l’autoria de les dones, i amb la finalitat d’impulsar l'activitat creadora, ampliar els coneixements, gestar i fidelitzar nous públics i difondre l’autoria i la cultura catalanes.


Algunes de les darreres produccions de Q-ars Teatre han estat a partir de textos de Maria Aurèlia Capmany (Carola, Paisatge Viscut I i Paisatge Viscut II), dramatúrgies de Daniela Feixas, de Marilia Samper, d'Helena Tornero, de Marc Rosich. Hem versionat i adaptat textos de Cristina Fernández Cubas, moltes de les obres de Shakespeare i altres autors clàssics com Homer, Èsquil, Sòfocles i Eurípides. Hem treballat de la mà de directors com Lurdes Barba, Anna Lizaran, Rafel Duran, Pep Pla, Oriol Broggi, Ramon Simó, Jordi Oriol; i al costat d'actrius i actors com ara Àurea Márquez, Mercè Arànega, Clara Segura, Mar Ulldemolis, Tilda Espluga, Montse Morillo, Mercè Martínez, Maria Molins, Josep Julien, Jaume Madaula, Borja Espinosa, Albert Ribalta, etc. Les darreres produccions de petit format que han girat per tot Catalunya han estat la lectura de Carola, interpretada per Anna Güell, la lectura dramatitzada de Vides de gos, un relat de Marta Angelat llegit per ella mateixa, Cròniques de Teresa Pàmies, una lectura a càrrec de l’actriu Tilda Espluga sobre la vida i l'exili de l’escriptora, Josep Carner: el príncep dels poetes, a càrrec d'Anna Güell, la lectura dramatitzada Aquest producte anomenat vida, amb textos de Víctor Català, Mercè Rodoreda i Katherine Mansfield interpretats per Lluïsa Mallol, i tot just treballem amb Víctor Català, en un espectacle de petit i mitjà format per fer les delícies de molts en tots els espais possibles.

Numbers

  • 31
    Posts
  • 18
    followers