Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Associació Q-ars Teatre

una porta a la creació escènica

Comencem una aventura misteriosa. Ens fa molta il·lusió veure què pot passar amb aquesta proposta i fins on podem arribar nosaltres i vosaltres. Obrim la porta a un joc de continguts per compartir, oferint-vos material que nosaltres, com a artesanes, hi posarem cura perquè us facin servei i us alimentin les ganes de seguir jugant amb nosaltres.
GRÀCIES per seure en aquesta taula!
Mecenes de tastet
Tens el cuquet de la gana despert? Amb 3€ rebras cada mes un tastet de paraules (poesia, filosofia, teatre, literatura, etc.) en format àudio, vídeo o escrit. Perquè a cop d'ull o a cau d'orella puguem acompanyar-te.
3.00 € monthly
Mecenes de vermut
Ets de vermut? De l'hora del te? O més aviat del gintonic de la nit? Amb 6€ al mes acompanyarem la teva beguda de migdia, tarda o nit amb fragments de teatre, propostes pròpies, recomanacions, fotografies especials, avançaments dels projectes, etc. 
6.00 € monthly
Mecenes de brunch
Esmorzes tard o dines d'hora? Fes el que vulguis, però busca't una estona per escoltar, amb aquesta subscripció, els nostres podcast especials de poesia, narrativa, teatre, pensament, contes... Només per 10€ al mes i amb un avantatge extra!: Un parell d'invitacions l'any per venir al nostre local i compartir junts un espectacle en viu i prendre alguna cosa.
10.00 € monthly
Mecenes de festí
Tens un bon jardí? O un menjador força gran? Tens ganes de compartir cultura i convidar els teus amics a una lectura de contes, de poesia o de teatre? Doncs aquesta és la teva subscripció! Si tens 600€ i els vols invertir en nosaltres, buscarem data, hora i espectacle per venir a fer-lo a casa teva!

I si t'agradaria molt tenir-nos a casa però no tens pasta, posa't en contacte amb nosaltres i et donarem unes quantes idees. 


600.00 € monthly
Set your donation
You can make a single or monthly donation. Please be advised that this donation is not associated to any benefit and does not grant access to posts that require a subscription.
one-time or monthly